Zadavanje dužine kesa preko ekrana u boji osetljivog na dodir

Da bih vam približio kako se rukuje iglericom – mašinom za konfekcioniranje kesa koja poseduje elektronsku dužinu spremio sam jednu video prezentaciju. Ova prezentacija predstavlja zapravo rad sa ekranom osetljivim na dodir (eng. Touchscreen) preko koga se zadaju komande. Ostale komande se zadaju preko tastera koje se nalaze na elektroormanu, čiju sliku možete videti ispod.

Prezentaciju sam napravio pomoću simulatora displeja, kako bih dobio kvalitetniji zapis. Pogledajte prezentaciju i u komentarima ostavite vaše predloge za unapređenje ovog programa.

This entry was posted in Mašine za konfekcioniranje kesa i džakova and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Zadavanje dužine kesa preko ekrana u boji osetljivog na dodir

  1. Elvis says:

    Pozdrav radim sa pvc folijom pravim kese tregerice pri cemu kupujem foliju i varim i sijecem kese tregerice. Masina mi je poluautomatska kapacitet kesa je manji i teze je radit a posao se prosirio odlucio sam se da za vas proizvod za veci kapacitet kesa znaci odlucio sam da kupim ekstruder i iglaricu moze te mi pomoci oko izbora masina i naravno da se i cijena masina uklopi hvala na razumjevanju nadam se da cu dobiti odgovor. Elvis BIH-Srebrenik